Holbæk Sygehus fungerer på trods af branden

Foto: Michael Johannessen.

På trods af nattens brand i vaskeriet ved Holbæk Sygehus, kunne i dag holde åbent for patienter.

Vaskeriet ved Holbæk Sygehus er totalt nedbrændt I alt er godt 4.000 m2 bygning er brændt ned, og branden er slukket. Men der vil det næste døgn stadig være en del efterslukning.

Der er sket store skader, men det er skader, som begrænser sig til forsyninger af linned, mad, varmt vand og lignende ting, oplyser Region Sjælland.

Foto: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk


– Det har været en rigtig voldsom brand. Men heldigvis er der ikke sket nogen personskade, og vi har haft et effektivt beredskab. Der er ydet en stor indsats, og det vil jeg gerne takke for, siger regionsrådsformand i Region Sjælland Heino Knudsen.

Sygehusets patientbygninger var ikke berørt af branden.

Tilbud om hjælp
Det socialdemokratiske folketingsmedlem Rasmus Langhoff, der er valgt i Sjællands Storkreds, var allerede i morges i kontakt med sundhedsmininister Ellen Trane Nørby for at bede hende om om akuthjælp til Holbæk Sygehus. Ministeren kunne i løbet af dagen melde tilbage, at ministeriet havde tilbudt assistance, men at man havde fået oplyst, at situationen var under kontrol, og at der ikke var risiko i forhold til patientsikkerheden.

Skriv et svar