29. marts 2024

Der blev kæmpet hårdt om boldene på trods af varmen. Foto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I vandt søndag eftermiddag sikkert over FA2000 fra Frederiksberg.

Der blev kæmpet hårdt i varmen på Holbæk Stadion, hvor 111 tilskuere havde fundet vej og langt de fleste valgte at sætte sig i skyggen på tribunen.

De første tyve minutter af kampen var holdene meget lige.Efter fire minutters spil have Holbæk et forsøg, som gik forbi gæsternes mål, minuttet efter var det så gæsterne, der havde en god mulighed, men bolden blev skudt direkte på overliggeren.

Et par chancer mere blev det til begge hold, inden Holbæks Torbjørn Billeskov bragte hjemmeholdet foran 1-0.

Først med fire minutter til pausen lykkedes det gæsterne at udligne. Det skete på et mål af Lucas Oscar Simonsen.

Fem minutter inde i 2. halvleg havde gæsterne en god mulighed, da et hjørnespark blev skudt præcist ind foran Holbæks mål til hovedstød, der dog endte over målet.

Minuttet efter var det Holbæk, som havde en godt mulighed.

Holbæk holdt et højt tempo, på trods af varmen og strategien var tydeligvis at gøre gæsterne møre.

I 62. minut giver strategien bonus. Torbjørn Billeskov viste overskud og sendte bolden i gæsternes mål til 2-1.

Blot to minutter efter, var Holbæk igen tæt på at score. Og I 77. minut blev Holbæk tilkendt frispark uden for feltet. Torbjørn Billeskov sparkede, men det sidste held manglede og bolden ramte i stedet netsiden. Det gjorde dog ikke så meget – sådan set i det samlede resultat – for med fire minuttter tilbage scorede Torbjørn Billeskov hattrick, da han manøvrerede et par trætte modstandere og bragte Holbæk yderligere foran 3-1.

Malte Sjørslev satte punktum for kampen, da han i tillægstiden gjorde det til 4-1.