16-årig varetægtsfængslet: Sigtes for trusler mod vidne

Foto: Alex Christensen
En 16-årig pige er blevet varetægtsfængslet, sigtet for trusler mod et vidne.

Mandag vidnede en 19-årig kvinde i en voldssag i Retten i Holbæk. Efter hun havde vidnet blev hun overfaldet på Markedspladsen i Holbæk af en pige, der kaldte vidnet for stikker m.v. Optrinnet blev overværet af en bekendt til overfaldskvinden.

Politiet anholdt efterfølgende en 18-årig kvinde fra Nørreballe og en 16-årig pige fra Stokkemarke. Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi var den 16-årige den aktive og hun havde bl.a. skubbet den 19-årige omkuld.

Den 18-årige blev løsladt efter afhøring, hvorimod den 16-årige i går blev fremstillet i grundlovsforhør og her valgte retten, at varetægtsfængsle hende til den 12. juni. Hun bliver anbragt på en lukket institution for unge under varetægtsfængslingen.

Skriv et svar