Knallertkører dræbt i færdselsuheld

En 47-årig mandlig knallertkører afgik fredag aften ved døden ved et færdselsuheld på Sdr. Jernløsevej.

Politi og ambulance blev kort efter klokken 18 sendt til et færdselsuheld, hvor to knallertkørere var impliceret, og den ene var kommet alvorligt til skade. En lægehelikopter blev også tilkaldt til uhelds stedet, hvor helikopterlægen straks kunne erklære den ene knallertkører for død på grund af svære kvæstelser i hovedet.

En tilkaldt bilinspektør fik samen med politiet undersøgt uheldsstedet og klarlagt, at ulykke var sket, da en 34-årig mand fra Regstrup var kommet kørende på en 30-knallert ad Sdr. Jernløsevej i nordlig retning med ca. 10 km/t, da han begyndte at svinge til venstre ind ad en cykelsti. Bagfra og i samme retning kørte en 47-årig mand fra Tølløse også på en 30-knallert, men han stødte i den 34-åriges knallert under svingningen. Begge knallertkørere væltede, så den 34-årige ramte et vejskilt, men slap med overfladiske skrammer. Den 47-årige ramte muligvis også samme vejskilt, men pådrog sig så alvorlige kvæstelser i hovedet, at han ikke overlevede uheldet. Den 47-årige anvendte ikke styrthjelm under kørslen.

Den 34-årige var påvirket af spiritus under kørslen og fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for alkohol. Det samme fik den 47-årige rutinemæssigt, da han blev indbragt til skadestuen.

Politiet afventer nu en erklæring fra bilinspektøren samt analyseerklæring vedr. de udtagne blodprøver.

Pårørende til den 47-årige knallertkører er underrettet, oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Skriv et svar