Sundhedsdag i Ahlgade – Brug hjernen

Boder om sygdomme og behandling er populære indslag på Sundhedsdagen i Ahlgade. Billedet her er fra 2016. Foto: Rolf Larsen
Der er fokus på hjernen, når Ahlgade i dag danner rammen om Sundhedsdagen.

For 11. år i træk at Ahlgade omdannes til noget nær et “sundhedsmekka” med boder, oplæg, konkurrencer og aktiviteter.

Årets tema er “Sundhed – brug hjernen” og formålet er, at invitere til en snak om, hvordan man hele livet kan passe på hjernen. Desuden er der fokus på, hvilke tilbud der findes, hvis uheldet er ude.

Arrangementet starter klokken 9.40 hvor der er fællessang og sang ved Forældrekoret fra Holbæk Kulturskole, kl. 10.00 åbnes boderne og Sundhedsdagens formand, Jette Hansen, borgmester Christina K. Hansen samt regionsrådsformand Heino Knudsen byder velkommen.

Blandt de spændende oplæg i løbet af dagen er hjerneforsker og forfatter Troels W. Kjærs foredrag “Trænd din hjerne – og bliv knivskarp” som foregår kl. 11.00 i Det Store Telt og bagefter der der paneldebat med forfatteren, borgmester Christina K. Hansen og regionrådsformand i Region Sjælland, Heino Knudsen.

Sundhedsdagen byder også på underholdning, bl.a. kan man opleve Folkedans, høre Orøkoret og se opvisning med Cirkus Kæbhøj.

Arrangementet slutter kl. 14.30

Skriv et svar