Skatebanen i Jyderup åbner med fest

Den nye skatebane i Jyderup. Foto: Jyderup Skateforening.
Lørdag d. 26. maj er der åbningsfest for den nye skatebane i Jyderup.

Tilbage i 2015 fik tre mødre fra Jyderup en god ide om en skatebane til byens børn og unge. Det blev til et projekt, hvor børn og forældre blev inddraget og med støtte fra Holbæk Kommune lykkedes det, at få bygget en række streetbaner, som blev taget godt i mod.

Det gav blod på tanden til en permanent bane og Jyderup Skateforening blev startet op.

Nye tegninger til en større permanent bane blev lavet, og der blev søgt midler hos fonde. Størstedelen modtog foreningen fra Realdania/Underværker samt Lokale- og Anlægsfonden, som gjorde det muligt at gå videre med projektet. Holbæk Kommune har også bidraget til projektet.

Visionen var ikke kun at skabe en god skatebane, men at skabe et nyt samlingspunkt for børn og unge i Jyderup. Og siden da er flere udefra kommet til. Banen er placeret centralt på skolen, da der her er masser af andre faciliteter for børn og unge. Her er god tryghed, da der også er tilknyttet en vagt, der holder øje med området. Desuden er man i fuld fuld gang med at samarbejde med Ung Holbæk og SSP så der kan skabes et fællesskab og trygt miljø for de unge og dermed gavne et godt sammenhold.

Borgmesteren åbner skatebane
Lørdag den 26. maj bliver den nye skatebane åbnet officielt med en åbningsfest, hvor borgmester Christina Krzyrosiak Hansen holder åbningstalen og klipper den røde snor.

Festen byder desuden på boder mod salg af mad og drikke, hoppepude, musik og professionelle skatere, der udfører et flot show og som vil hjælpe og inspirere alle der har lyst til at prøve banerne.

Åbningsfesten starter klokken 14 og slutter igen kl. 19.

Skriv et svar