Nyt sundhedsprojekt for mænd over 40

(PRfoto)


Et nyt projekt skal få mænd over 40 med diabetes eller for højt blodtryk til at til at træne og interessere sig for sundhed med Floorball som omdrejningspunktet.

I samarbejde med Diabetesforeningen, Center for Holdspil og Holbæk Kommune arrangerer Sports- og SundhedsAkademiet (SSA) i efteråret 2018 et testforløb for mænd, som er fyldt 40 med diabetes eller for højt blodtryk og som har tid og et ønske om at forbedre deres sundhedstilstand.

Konceptet, der starter til august og kører frem til december byder på to træningsgange om ugen i floorball, events inden for sundhed/kost med en kok og to ekstra sportsarrangementer; svømning med Pernille Blume og cykling med Jesper Skibby. Desuden vil deltagerne indgå i tests i samarbejde med Center for Holdspil på Københavns Universitet, så virkningen af træningen og fokus på sundhed kan dokumenteres.

Informationsmøde på Kulturkasernen
Hvis man vil høre mere om projektet, eller tilmelde sig kan man sende en e-mail til Sports- og SundhedsAkademiet ved Ricki Clausen på rc@swimhsk.dk.

Mand kan også komme til informationsmøde oden 31. maj kl. 19.00 på Kulturkasernen, Kasernevej 43 i Holbæk og tilmelde sig på mødet.

Det koster 696,- kroner at deltage, hvilket dækker alle omkostninger inkl. løn til instruktører, mad i forbindelse med arrangementer og de to arrangementer med Jesper Skibby og Pernille Blume.

Men det loves, at man kan få sine penge tilbage hvis man deltager i træningen i et rimeligt omfang og deltager i tests i både august og december.

Der er 30 pladser i projektet.

Skriv et svar