Blå Flag til sæsonens badegæster

Der er tre blå flag badestrande i Holbæk Kommune i denne badesæson.

Tre strande har i år fået tildelt Det Blå Flag. Arkivfoto: Lemur12.


Det Blå Flag er symbol på rent badevand, tryghed og gode faciliteter til strandgæsterne.

De tre strande er Nørrestænge Strand på Orø, Blegstrædehagen og Søbadet Venedig i Holbæk.

Sidstnævnte åbner 1. juli og vil holde åbent alle dage i skolernes sommerferie fra kl. 12.00 – 17.00 med gratis adgang. Udover muligheden for at tage sig en dukkert i fjorden, så byder Søbadet Venedig også på bl.a. klatrevæg, vipper, vandrutsjebane, vandtrampolin m.m.

Flere strande at boltre sig på
De tre strande med Blå Flag er ikke de eneste badestrande/badesteder i kommunen. I alt er der 12 officielle strande, som alle i en eller anden udstrækning kontrolleres af myndighederne. Du kan læse om alle 12 strande her.

Skriv et svar