Søren Kjærsgaard dropper kommunalbestyrelsen og bliver udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn

Holbæks tidligere borgmester Søren Kjærsgaard, skal fremover være udviklingsdirektør i Sparekassen Sjælland-Fyn. Foto: Holbæk Kommune

Holbæks tidligere borgmester, Søren Kjærsgaard, skal fremover arbejde for Sparekassen Sjælland-Fyn.

Det bliver Søren Kjærsgaards opgave, at skaffe gode relationer til nøgleinteressenter i det offentlige rum og udvikle idéer og initiativer, som blandt andet skal styrke sparekassens erhvervsprofil.

– Vi får med Søren Kjærsgaard en stor og kompetent kapacitet med ombord på holdet. Han er den helt rigtige til stillingen, og den helt rigtige til at styrke Sparekassen Sjælland-Fyns lokale relationer i de områder, vi er til stede. Vi vil gerne være med til at sikre det bedst mulige samarbejde mellem offentlige og private virksomheder til glæde for væksten i lokalområderne, siger Lars Petersson, der er administrerende direktør i Sparekassen Sjælland-Fyn.

Og netop Søren Kjærgaards baggrund som tidligere borgmester og uddannet jurist, giver det rigtige mix, mener Lars Petersson:

– Søren Kjærsgaard forstår, hvordan et lokalsamfund fungerer, og hvilke behov det har og ikke har. Samtidig har han en faglig indsigt i bl.a. de juridiske aspekter. Og sidst men ikke mindst, så brænder han for at kunne bidrage til væksten i lokalområderne – ikke bare i Holbæk, hvor han har sine rødder, men på hele Sjælland og Fyn, som bliver hans virkeområde, siger Lars Petersson.

Ex-borgmester: Et drømmejob
Selv forklarer Søren Kjærsgaard om det nye job i Sparekassen Sjælland-Fyn:

– Jeg er rigtig glad for, at jeg nu får mulighed for at kunne bruge de kompetencer, jeg har bygget op i mit politiske virke som blandt andet borgmester gennem otte år. Min vigtigste opgave bliver at sikre fremdrift i projekter med nye forretningsmuligheder i både offentligt og privat regi, siger Søren Kjærsgaard og fortæstter:

– Jeg ser frem til at få kortlagt de potentialer, som blandt andet ligger i samarbejdet mellem offentlige virksomheder og sparekassen. Jeg glæder mig til at samarbejde med direktionen og de mange andre medarbejdere. Det er et drømmejob for mig at kunne bidrage til at udvikle Sparekassen Sjælland-Fyns forretningsområder, siger Søren Kjærsgaard, som i forbindelse med sit nye job forlader kommunalbestyrelsen i Holbæk Kommune.

Søren Kjærsgaard, der er uddannet cand.jur. fra Københavns Universitet, var borgmester i Holbæk Kommune fra 2010 til 2017. Han tiltræder sit nye job pr. 1. juni.

Skriv et svar