29. marts 2024

Søndag eftermidddag fik Holbæk B&I besæg af Stenløse BK i Danmarksserien.

Holbæk kom fint fra start og lagde med det samme pres på gæsterne i løbet af de første 10 minutter havde Holbæk et par gode muligheder, hvor den ene gik til hjørne og den anden blev taget af Stenløses målmand, som kastede sig på jorden for at snuppe bolden.

I 22. minut havde gæsterne deres første egentlige gode chacnce, da holdet blev tildelt et frispark. Bolden blev sparket mod målet, men endte med at gå ud til hjørne. Heldigvis stod Holbæks målmand, Christian Mortensen, klar, da bolden blev sendt ind i feltet og fik taget bolden ned i sikkerhed.

Resten af 1. halvleg forløb på nogenlunde samme måde, enkelte muligheder til begge hold og et Stenløse hold, som mod slutningen af halvlegen vågnede lidt op.

Stillingen ved pausen var 0-0.

Efter pausen var tempoet pænt og efter tre minutters spil frem og tilbage over banen, fik Holbæk en mulighed med skud mod mål, der endte med at gå til hjørne.

Hjemmeholdet havde et par muligheder mere inden Mads Bobjerg Larsen i 15. minut bragte Holbæk foran 1-0 på et mål med assist af Mikkel Jensen.

Det lagde pres på gæsterne, der trods en ihærdig indsats ikke formåede at score, før Malte Sjørslev i 29. minut sendte bolden i Stenløses mål til 2-0. Igen var det på et assist af Mikkel Jensen.

I stedet for at lade sig slå ud, fik gæsterne hurtigt samlet kræfterne og tre minutter efter reducerede Thomas Wagner til 2-1 for Stenløse. Stenløse var ikke færdig, for blot et par minutter efter havde gæsterne igen en fin mulighed, da de blev tilkendt et frispark. Bolden blev sparket godt mod Holbæks mål, hvor Christian Mortensen igen var på sin plads og greb bolden. Dermed forhindrede han en udligning.

I 87. minut fik Stenløse en kæmpe chance et godt spil op ad banen og et hårdt spark mod målet – jeg tør vædde med, at hele Stenløse regnede med at den gik ind – men i stedet ramte den i hjørne på overliggeren og stolpen og bouncede ud på banen, til stor ærgelse for gæsterne og deres medbragte støtter.

Det så dermed ud til, at kampen skulle endte med målscoren 2-1, men i overtiden lykkedes det Mads Bobjerg Larsen, at bringe Holbæk yderligere foran til 3-1, der også var det endelige resultat på kampen.