28. marts 2024

Foto: Rigspolitiet.

Foto: Rigspolitiet.

I dag offentliggjorde Rigspolitiet, at Midt- og Vestsjællands Politi får ny politidirektør.

Den nuværende politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Arne Gram, vender tilbage til Fyns Politi fordi politidirektøren på Fyn, Kit Claudi Grøn-Iversen, skal være politidirektør på Bornholm.

Dermed blev en plads ledig i vores politikreds og til at udfylde den, har Rigspolitiet fundet direktør i Rigspolitiet, Svend Ulrik Larsen pr. 1. august altså skal være politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den nuværende politidirektør, Arne Gram, tiltrådte stillingen pr. 1. oktober sidste år.

– Jeg har været rigtig glad for jobbet i Midt- og Vestsjællands Politi, selv om det blev noget kortere end forventet. Men så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at jeg – med min fynske baggrund og mangeårige virke i fynsk politi – glæder mig utrolig meget til at vende tilbage, siger Arne Gram, der bl.a. har været stabchef hos Fyns Politi.

Kender allerede mange af medarbejderne
I forbindelse med offentliggørelsen af omrokeringen af politidirektører, udtaler Svend Ulrik Larsen:

– Jeg er virkelig glad for at få lov til at lede Midt- og Vestsjællands politi. Jeg har haft nogle fantastiske år i de centrale myndigheder – Rigsadvokaten og Rigspolitiet. Nu bliver det en ny og spændende udfordring at få et direkte ansvar for politiet og anklagemyndigheden i en kreds.

– Jeg er en stor tilhænger af udveksling af medarbejdere mellem Rigspolitiet og kredsene, og det bliver utrolig spændende at komme helt tæt på det daglige arbejde i Midt- og Vestsjællands Politi, siger den kommende politidirektør i vores kreds og slutter:

– Jeg kender allerede mange af medarbejderne fra vores løbende samarbejde og ved, hvor stærkt et hold kredsen består af. Det ser jeg frem til at blive en del af.