Ny Politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi

Foto: Rigspolitiet.


I dag offentliggjorde Rigspolitiet, at Midt- og Vestsjællands Politi får ny politidirektør.

Den nuværende politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi, Arne Gram, vender tilbage til Fyns Politi fordi politidirektøren på Fyn, Kit Claudi Grøn-Iversen, skal være politidirektør på Bornholm.

Dermed blev en plads ledig i vores politikreds og til at udfylde den, har Rigspolitiet fundet direktør i Rigspolitiet, Svend Ulrik Larsen pr. 1. august altså skal være politidirektør i Midt- og Vestsjællands Politi.

Den nuværende politidirektør, Arne Gram, tiltrådte stillingen pr. 1. oktober sidste år.

– Jeg har været rigtig glad for jobbet i Midt- og Vestsjællands Politi, selv om det blev noget kortere end forventet. Men så er det jo heller ikke nogen hemmelighed, at jeg – med min fynske baggrund og mangeårige virke i fynsk politi – glæder mig utrolig meget til at vende tilbage, siger Arne Gram, der bl.a. har været stabchef hos Fyns Politi.

Kender allerede mange af medarbejderne
I forbindelse med offentliggørelsen af omrokeringen af politidirektører, udtaler Svend Ulrik Larsen:

– Jeg er virkelig glad for at få lov til at lede Midt- og Vestsjællands politi. Jeg har haft nogle fantastiske år i de centrale myndigheder – Rigsadvokaten og Rigspolitiet. Nu bliver det en ny og spændende udfordring at få et direkte ansvar for politiet og anklagemyndigheden i en kreds.

– Jeg er en stor tilhænger af udveksling af medarbejdere mellem Rigspolitiet og kredsene, og det bliver utrolig spændende at komme helt tæt på det daglige arbejde i Midt- og Vestsjællands Politi, siger den kommende politidirektør i vores kreds og slutter:

– Jeg kender allerede mange af medarbejderne fra vores løbende samarbejde og ved, hvor stærkt et hold kredsen består af. Det ser jeg frem til at blive en del af.

Skriv et svar