Indbrudstyve taget på fersk gerning

Foto: Rigspolitiet.
En politibetjent er altid på arbejde, siges der, og noget er der om snakken, det måtte to indbrudstyve sande lørdag aften.

Klokken 23.01 modtog politiet en anmeldelse om, at en mand og en kvinde var blevet tilbageholdt efter et forsøg på indbrud i en privat villa Peder Oxesvej i Tølløse. Anmelderen, der er politimand, havde i sin fritid bemærket nogle personer gå rundt ved et mørklagt hus. Sammen med en bekendt havde han henvendt sig på adressen og tilbageholdt de to personer – en mand og en kvinde, som havde forsøgt at afliste en rude i en dør. Manden havde gemt to koben i ærmerne og en skruetrækker på sig, da de blev tilbageholdt.

Politiet kørte til stedet og overtog de to tilbageholdte, som viste sig at være en 46-årig mand fra Helsingør og en 36-årig kvinde fra København V.

De to anholdte blev sigtet for forsøg på indbrud i villaen og efterfølgende løsladt, da der på det foreliggende ikke var grundlag for fremstilling i grundlovsforhør. Senere vil de to sigtede blive indkaldt til et retsmøde, når sagen mod dem skal afgøres.

Skriv et svar