Holbæk Kommune forlænger kontrakt med Forenede Care

Kastaniely Plejecenter. Foto: Jannik Preisler.

Holbæk Kommune har valgt at forlænge kontrakten med Forenede Care om drift af Kastaniely Plejecenter i Svinninge.

I en e-mail til virksomhedens administrerende direktør Stine Louise Eising von Christierson forleden skriver koncernchef for forvaltningen ”Aktiv Hele Livet” i Holbæk Kommune Thomas de Richelieu bl.a.:

”Kommunalbestyrelsen har her til aften med et stort flertal besluttet, at jeg kan forlænge kontrakten med jer om driften af Kastaniely. Jeg ser frem til fortsat samarbejde.”

Forenede Care har siden maj 2013 varetaget driften af Kastaniely Plejecenter hvor 50 borgere på plejecenteret, som bor i hver deres lejlighed, modtager pleje og omsorg.

Kontraktforlængelsen tolker Forenede Care som et skulderklap fra kommunen:

– Det er vi selvfølgelig rigtig glade for. Det er en super dejlig nyhed for alle vores dygtige og dedikerede medarbejdere på Kastaniely, at vi nu kan fortsætte det gode arbejde med og for vores skønne beboere på stedet, som vi har varetaget i de sidste fem år. Medarbejderne gør en stor og dedikeret indsats hver eneste dag, og det er jo skønt, at deres engagement bliver påskønnet af kommunen. Vi betragter dermed også forlængelsen som et skulderklap til medarbejderne, siger administrerende direktør i Forenede Care Stine Louise von Christierson.

Beslutningen om forlængelsen af samarbejdet mellem Holbæk Kommune og Forenede Care blev behandlet efter indstilling fra kommunens økonomiudvalg som et lukket punkt på kommunalbestyrelsens møde den 18. april. Af referatet fra mødet fremgår det, at 28 medlemmer af kommunalbestyrelsen stemte for forlængelsen, to stemte imod og én undlod at stemme.

Skriv et svar