Politiet søger stadig vidner i sag om voldeligt overfald på 26-årig

Foto: Politi.dk
Midt -og Vestsjællands Politi søger fortsat vidner i sagen, hvor en 26-årig mand er blevet overfaldet, formentlig på p-pladsen ved Holbæk Go-Kart Land.

Den 26-årige blev kort før klokken et natten til søndag indbragt hårdt kvæstet til Skadestuen på Holbæk Sygehus af en anonym mand, som kort efter kørte fra sygehuset igen. Den 26-åriges tilstand var kritisk og han havde skader i hovedet. Han er nu uden for livsfare.

Tirsdag formiddag havde det fortsat ikke været muligt for poitiet at afhøre den 26-årige. Derfor har politiet ikke mange oplysninger at gå efter endnu og man søger personer som kan have set noget eller som har oplysninger i sagen.

Midt- og Vestsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Læs også: 26-årig bragt til sygehuset i kritisk tilstand – blev fundet på grusparkeringen ved Go-Kart Land og 26-årig fortsat ikke afhørt efter overfald

Skriv et svar