28. marts 2024

Et minut inde i 2. halvleg gjorde Mikkel Jensen det til 2-1 for Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.

186 tilskuere så på, da Holbæk B&I søndag eftermiddag vandt over Kastrup BK i 18. runde af Danmarksserien.

Kastrup lagde fra start pres på hjemmeholdet, men alligevel var det Holbæk der først fik mål, da Jonas Bengtson godt 6 minutter inde i kampen sendte bolden i Kastrups mål til 1-0.

Godt to minutter senere udlignede Kasper Frandsen til 1-1 for Kastrup på et straffespark.

Kastrup fortsatte med at presse, faktisk så meget, at spillet i de første 30 minutter af 1. halvleg mere eller mindre foregik på Holbæks banehalvdel.

Der var blomster til Ferdinand Bangsgaard fordi han har spillet 100 kampe for Holbæk B&I. Foto: Rolf Larsen.

I 23. minut spillede Holbæk godt op gennem banen og helt op foran Kastrups mål, men gæsternes forsvarsspillere var på plads og forhindrede et ellers godt skud i at gå i målet.

Med godt et kvarter tilbage af halvlegen fik Holbæks Mikkel Jensen det gule kort for at “filme”, da han efter dommerens vurdering selv lagde sig i straffesparksfeltet.

I det sidste kvarter havde begge hold et par udemærkede chancer, der dog ikke blev vekslet til mål. Holdende gik derfor til pause med stillingen 1-1.

Blot et minut efter starten på 2. halvleg bragte Mikkel Jensen Holbæk foran 2-1, og det skulle vise sig, at være et udtryk for den fornyede energi, som Holbæk kom ind på banen med efter pausen.

Selvom Kastrup havde et par forsøg i de efterfølgende minutter, så var det ikke noget, som rystede Holbækkerne. Heller ikke i 56. minut, hvor Kastrup fik tilkendt et frispark oppe på Holbæks banehalvdel og helt efter gæsternes egen plan, kæmpede de for både 1., 2. og 3. bolden, der dog endte forbi målet.

Og så gik det ned ad bakke for Kastrup. For minuttet efter blev Kastrups Frederik Frankman smidt ud af banen, da han indkaserede sit andet gule kort i kampen.

Holbæk udnyttede den manglende mand og Jonas Bengston udbyggede føringen til 3-1.

Kastrup fik en udemærket chance i 63. minut fra hjørne. Bolden placeredes perfekt foran målet, men Holbæks målmand Christian Mortensen var på plads og tog bolden med hænderne, før gæsterne kunne udnytte indlægget.

Et hurtigt spil op ad banen blev bremset da Kastrups Kim Have lavede en hård tackling og indkaserede sit andet gule kort og en udvisning. Dermed var gæsterne to mand i undertal.

I 70. minut bragte Malte Sjørslev sig i en position hvorfra han sendte bolden forbi Kastrups målmand til 4-1.

Kastrup forsøgte at holde tempoet så højt de kunne og med friske ben hos nyindskiftede Agro Parfait lykkedes set da også gæsterne at pynte lidt på resultatet med et mål til 4-2 med 8. minutter tilbage af kampen.

Herefter blev det til et par forsøg mere for de to hold, inden dommeren fløjtede kampen af.