Læserbrev: Flertallet fortrækker Holbæk by fremfor lokalområderne

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Flertallet fortrækker Holbæk by fremfor lokalområderne


På det seneste økonomiudvalgsmøde hvor alle partierne i byrådet er repræsenteret, besluttede et flertallet bestående af Socialdemokratiet, Dansk Folkeparti, Konservativ, Enhedslisten og Liberal Alliance IKKE at sætte gang i salget af parcelhusgrunde i Jyderup, Regstrup, Knabstrup og Udby. For stemte Venstre og Radikale Venstre. Lokalliste undlod at stemme. Forslaget blev nedstemt tiltrods for at der bygges huse på livet løs alle andre steder i Danmark og specielt i selve Holbæk by. Østbyen, vestbyen og havnen er steder i Holbæk hvor der bygges mere og mere. Det er skam positivt nok, MEN hvorfor må lokalområderne ikke være med? Der er kommunale arealer som anbefales af profesionelle til at byggemodne og sælges som parcelhusgrunde. Netop i lokalområder hvor nye tilflyttere i den grad er en mangelvare. Det vil betyde uendelig meget, at disse lokalområder får vækst til deres områder i form af f.eks. børnefamilier som vil bruge skoler og daginstitutioner i lokalområderne.

Det ville koste ca 9,6 mio at klargøre arealerne til parcelhusgrunde, et beløb som vil komme kommunen igen mange gange på sigt, i forhold til vækst i lokalområderne.

Ærgerligt at det politiske flertallet ikke prioritere lokalområderne højere end tilfældet er. Det kunne man ellers håbe oven på en valgkamp, hvor det at prioritere lokalområder var helt i top.

På vegne af os der bor i lokalområderne, siger jeg “tak for lort”.

Med venlig hilsen
Morten Bjørn Nielsen
Byrådsmedlem for Venstre i Holbæk Kommune.

One thought on “Læserbrev: Flertallet fortrækker Holbæk by fremfor lokalområderne

  1. Det er måske nok muligt at flertallet har valgt at gøre et ‘fejltræk’ – men ærlig talt, flertallet forEtrækker vel bare noget frem for noget andet. Om man så er enig eller ej, eller måske forEtrækker en mindretalsafgørelse – ja, det er så en helt anden sag!
    Men brugen af korrekt dansk i formuleringerne fremmer altså forståelsen!!!

Skriv et svar