Mistænkt gemte sig i træ efter indbrudsforsøg i Elgiganten

Det var her en gruppe mænd forsøgte at bryde ind. Foto: Google Streetview.
To mænd er blevet varetægtsfængslet sigtet for indbrud i Elgiganten i Holbæk Megacenter lørdag aften.

Klokken 22.17 modtog Midt- og Vestsjællands Politi en melding fra et alarmfirma om, at tyverialarmen i Elgiganten var gået i gang. Flere politipatruljer blev sendt til stedet og det blev konstateret, at indgangspartiet både i Elgiganten og nabobutikken Sport 24 Outlet var knust med nogle sten. Indbrudstyvene var dog ikke kommet ind i selve forretningen, for de havde ikket nået, at bryde metalrullegitteret op.

Mistænkte løb væk fra flugtbil
Via overvågningen fik politiet oplysninger om, at en personbil med en defekt baglygte var set køre fra stedet med 5-6 personer i.

Andre patruljer på vej mod området fik i krydset Omfartsvejen / Valdemar Sejrsvej kontakt til bilen, som kortvarigt forsøgte at køre fra politiet.

Den standsede dog af sig selv, og 5-6 personer løb væk fra bilen, der var forsynet med bulgarske nummerplader.

Mand gemte sig i et træ
Det lykkedes dog en af patruljerne kl. 22.30 at anholde en 38-årig mand fra Rumænien, som man mistænker for at være en af personerne fra indbrudsforsøget.

De øvrige personer var flygtet i retning mod Rørvangsvej. Derfor ledte flere politpatruljer – herunder en hundepatruljer, efter de øvrige mistænkte i det område.

En hundepatrulje fandt kl. 22.40 en mand siddende i et træ i området ved et skydeterræn. Også denne mand – en 33-årig mand fra Rumænien – blev anholdt som mistænkt i indbrudsforsøget.

De øvrige flygtede personer blev ikke fundet, men politiet sikrede sig den bulgarske bil med henblik på nærmere tekniske undersøgelser i et forsøg på at identificere de øvrige mistænkte i sagen.

De to anholdte blev søndag fremstillet i grundlovsforhør, hvor de blev varetægtsfængslet foreløbigt til den 24. april 2018.

Skriv et svar