Kandiseret pop til øregangene

Der er kun faldet en lille smule sne på Orø, men derimod meget i f.eks. Roskilde, men som man kan se på billedet; Kandis lastvogn med koncertudstyr er ved 14-tiden nået frem til øen. Foto: Jesper von Staffeldt.

Det er i dag skærtorsdag og på Orø betyder det, at den populære dansktopgruppe, Kandis, giver koncert på den nyåbnede Orø.

Det sker klokken 21-01.

Men hvis der er nogle af vore læsere som har tænkt sig at tage til krobal, så kan de godt slå det ud af hovedet, for der er for længst udsolgt til koncerten.

Som et lille plaster på såret kan vi fortælle, at Holbaekonline.dk vil være til stede med videokameraer og mikrofoner. Vi laver ikke en koncertoptagelse, men derimod en musikalsk reportage fra aftenen.

One thought on “Kandiseret pop til øregangene

Skriv et svar