28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det var bestemt ikke den bedste start på forårssæsonen for Holbæk B&I, der indkasserede et nederlag, da holdet i dag fik besøg af Ledøje-Smørum, LSF.

Kampen blev spillet på kunstgræsbanen i Tølløse – langt fra de trygge rammer på Holbæk Stadion.

Det var en småkedelig affære, hvor ingen af de to hold rigtig præsterede i de første 45 minutter.

Efter pausen havde holbæk havde reelt kun to chancer i kampen, som begge glippede.

Emil Kjærsgaard bragt LSF foran 0-1 på et straffespark begået af Mikkel Adamsen.

Få minutter før dommeren kunne fløjte kampen af, sendte Emil Rasmussen bolden i Holbæks mål til 0-2.

Med sejren over Holbæk indkasserede LSF tre point, som gør at de passerer de blå-hvide i puljens samlede stilling. Da både Slagelse og Herlev vandt deres kampe, er der blevet endnu længere op til toppen af puljen.

Om dagens kamp siger manager Morten Skovby til HB&Is hjemmeside:

– Det spillemæssige var jeg ikke tilfreds med. Det var temmelig rodet og i perioder stresset og febrilsk med alt for meget sparkeri og for mange lange afleveringer.

Manageren var dog fint tilfreds med holdets defensive spil.

Holbæk B&I skal spille igen på lørdag, det bliver på udebane mod FA200.