Indbrud i to huse på samme vej i Ugerløse

Foto: Politi.dk
Sidst på eftermiddagen eller først på aftenen i går blev der begået indbrud i to huse på Sneppevej i Ugerløse.

I det ene hus var et soveværelsesvindue blevet brudt op og tyven havde derefter været rundt i alle rum i huset hvor skabe og skuffer var blevet gennemrodet. Fra stedet er der stjålet en vekselautomat til bus, en blikdåse med gris på låget indeholdende ca. 300 kroner, ringe i guld og søv, samt en hvidgulvsring og et skagensur.

I det andet hus var et vindue til badeværelset blevet brudt op. Her havde tyven også været rundt i alle rum, men det var hovedsageligt soveværelset, som var blevet gennemrodet. Der var dog også åbnet skabe i stuen og enkelte værelser. Tyven har forladt stedet via et vindue i soveværelset. Ifølge politiet var der ikke stjålet noget.

Indbruddene er sket på et tidspunkt mellem klokken 16.35 og 19.50.

Skriv et svar