Læserbrev: Borgmesteren træder vande

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Borgmesteren træder vande

Efter en lang valgkamp i efteråret med mange flotte ord, så er hverdagen nu i gang for borgmesteren og konstitueringsgruppen. Som genvalgt politiker har jeg været meget spændt på starten og arbejdskraften i det nye byråd. Nu er der ca. gået 60 dage og i går onsdag havde vi det første rigtige byrådsmøde. Vi i oppositionen fra Venstre havde regnet med at der som minimum var sat handling på de mange ord fra valgkampen, men vi som så mange andre er blev fælt skuffet. Tempoet er tomgang og endda godkendt af LA som proklamerede at de havde givet den nye borgmester fri de første 100 dage. Det har V,B og C i den grad ikke. 5 initiativsager blandt andet flere byggegrunde i lokalområderne, nyt plejecentre i Holbæk by, flere effektive busruter, reglement for oprydning på Holbæk Havn samt en styrkelse af ældreområdet finansieret af de midler som heldigvis IKKE blev brugt på lønstigning til konstitueringsgruppens formænd.

Vi skal smede mens jernet er varmt og vi skal i gang. Vores kommune fortjener simpelthen ikke det tempo som eksistere pt! Så kære borgmester, istedet for at bruge din tid på at få taget billeder på legepladser med små børn, så er vi en kommune og et samfund som har brug for at du går forrest, så vi kan komme i gang. KOM NU!

Med venlig hilsen

Morten Bjørn Nielsen
Byrådsmedlem for Venstre i Holbæk Kommune.

Skriv et svar