Kræftens Bekæmpelse søger kampagneleder til landsindsamling i Jyderup og Mørkøv

Kræftens Bekæmpelse søger en frivillig kampagneleder til landsindsamlingen i Jyderup og Mørkøv. PRfoto: Kræftens Bekæmpelse.

Søndag den 8. april er der Landsindsamling for Kraftens Bekæmpelse og i den forbindelse søges der nu en frivillig kampagneleder, som vil være med til at skabe endnu en succesfuld landsindsamling i Jyderup og Mørkøv.

Den hidtidige kampagneleder har ikke ønsket at fortsætte i år, og derfor mangler Kræftens Bekæmpelse en person, der kan videreføre indsamlingen i Jyderup og Mørkøv (den gamle Tornved kommune). Derfor håber foreningen nu, at der findes en ildsjæl, som vil videreføre indsamlingen i området.

Alle indsamlingsledere i Holbæk kommune er klar – undtagen i Tornved-området, som omfatter Jyderup og Mørkøv. Sidste år blev der i området samlet over 63.800 kr. ind af 60 indsamlere.

– Danskernes støtte er afgørende for vores arbejde, da kun 4 % af Kræftens Bekæmpelses indtægter stammer fra det offentlige – resten er bl.a. afhængigt af landsindsamlingen, så det vil være meget ærgerligt, hvis vi ikke får samlet ind i Tornved-området i år, fordi vi mangler en indsamlingsleder” udtaler projektleder i Kræftens Bekæmpelse Trine Porret Randahl Larsen og tilføjer:

– Vi har i et stykke tid ledt med lys og lygte efter en ny indsamlingsleder, men hidtil desværre forgæves. Vi håber meget, at det alligevel vil lykkes for os, og vi skal nok sørge for en god introduktion og støtte, hvis vi finder en ny indsamlingsleder.

Du er velkommen til at kontakte projektleder Trine Porret Randahl Larsen på tprl@cancer.dk eller telefon 3525 7521, hvis du vil vide mere.

Skriv et svar