Ransagning afslørede hash og penge

Foto: Rigspolitiet.
Politiet ransagede tirsdag formiddag en lejlighed i Holbæk.

Ransagningen afslørede 301 gram hash og et pengebeløb og det gjorde, at en 24-årig mand blev sigtet for salg af narkotika. Han vil på et senere tidspunkt blive indkaldt til retten, når sagen mod ham skal afgøres.

I lejligheden var også en 38-årig mand, som var i besiddelse af 15.500 kroner i kontanter. Politiet antager, at pengene stammer fra salg af hash. Den 38-årige blev også fundet i besiddelse af 849 gram hash. Han blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og kan se frem til at skulle i retten på et tidspunkt, hvor en dommer vil vurdere sagen.

En 28-årig mand også truffet på stedet. Han var i besiddelse af under et gram hash,hvilket også udløste en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Skriv et svar