28. marts 2024

Holbæk HKs damer fik søndag eftermiddag besøg af Nykøbing F. i 3. division.

Holbæk havde gode og hurtige spil op ad banen, som flere gange satte gæsternes forsvar ud af spil, men desværre for hjemmeholdet, var afslutningerne ikke altid præcise og målskudende endte (lidt for tit) på stolpen. Ellers ville Holbæk uden tvivl have lagt større afstand til Nykøbing, der halvlegen igennem lykkedes at holde trit med Holbæk.

Ved pausen var Nykøbing F. foran 15-16.

2. halvleg startede bedre end den første sluttede. Holbæk scorede det første mål efter få sekunder og udlignede dermed til 16-16.

Men så kom der, på trods af hurtigt spil og fine forsøg fra begge hold, en målørken der varede i ikke mindre end syv minutter, før Holbæk igen scoret til 17-16.

Holbæk havde bedre styr på afslutningerne og fortsatte det hurtige spil, hvilket resulterede i, at Holbæk på et tidspunkt var foran med fire mål.

Hen i mod slutningen af kampen faldt tempoet en anelse, men Holbæk holdt føringen og vandt kampen 30-27.