Skud affyret mod hus i nat – familien lå og sov

Foto: Michael Johannessen.

Omkring kl. 01.15 i nat blev der affyret skud mod et hus på Munkholmvej i Holbæk.

Adskillige skud var blevet affyret mod villaen, hvor der blandt andet var flere skudhuller i et vindue ind til et soveværelse, hvor familien havde sovet.

Heldigvis blev ingen af dem ramt eller er kommet fysisk til skade ved skyderiet.

Kriminalteknikere har siden i nat arbejdet på stedet for at sikre tekniske spor, ligesom politikredsens efterforskere er i gang med forskellige afhøringer i et forsøg på at klarlagt de nærmere detaljer i forbindelse med skyderiet.

Midt- og Vestsjællands Politi kan ikke oplyse noget om eventuelle gerningsmænd eller motivet til skyderiet, herunder om skyderiet kan have relationer til verserende konflikter inden for rocker-/bandemiljøet.

Midt- og Vestsjællands Politi hører gerne fra vidner, der har set eller hørt noget i området ved Munkholmvej i nat. Oplysninger kan gives tl Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 46 35 14 48 eller via nærmeste politi på tlf. 114.

This slideshow requires JavaScript.

Skriv et svar