Svinninge-borgere blev utrygge: så sort bil med udenlandske nummerplader

Foto: Rigspolitiet.
Borgere i Svinninge kontaktede torsdag kort før middag politiet, da de undrede sig over en sort bil med udenlandske nummerpladser, som kørte rundt i området og standsede mange steder.

Ifølge Midt- og Vestsjællands Politi gjorde den fremmede bil borgerne utrygge. På de sociale medier blev der skrevet om samme køretøj og fremgangsmåde, fordi borgerne var bange for, at personerne i bilen var i gang med at rekognoscere forud for et eventuelt indbrud.

Politiet rykkede derfor ud i området og ledte efter den sorte bil med de fremmede nummerplader. Søgningen lykkedes for på Aggersvoldvej fik en plitipatrulje kontakt med den bil, borgerne var utrygge ved.

I bilen befandt sig en 46-årig mand af rumænsk oprindelse, men bosiddende i Danmark. Han uddelte aviser for et lokalt dagblad og foreviste papirer fra SKAT vedr. sin arbejdsmæssige tilknytning til Danmark.

Politiet gjorde således ikke yderligere i anledning af anmeldelsen.

Skriv et svar