28. marts 2024

Det gik slet ikke godt for Hobæk HKs kvinder, da de søndag fik besøg af TMS Ringsted i kvindernes 3. division.

Fra start af høvlede gæsterne bolden i målet og efter blot halvandet minut, var TMS Ringsted foran 0-2. Tre minutter senere var føringen udbygget til 1-4. Holbæk hægtede sig dog på og ti minutter inde i kampen var stillingen 5-8.

Holbæk havde ikke den smule held der også skal til. Flere ellers perfekte skud mod målet ramte stolpe eller overligger, til stor frustration for Holbækspillerne.

Efter godt et kvarter havde Holbæk næsten indhentet gæsterne til 8-10.

Men Ringsted fortsatte med at presse hjemmeholdet og ved pausen var stillingen 13-17.

Efter pausen kom Holbæk godt ind i kampen og på godt fire minutter fik hjemmeholdet reduceret til 14-17.

Uden at reducere yderligere, fulgtes de to hold ad, men mod slutningen fik gæsterne bragt sig yderligere et par mål foran, så stillingen med tre minutter tilbage af kampen stod 19-25 i TMS Ringsteds favør.

Holbæk lykkedes ikke, at rette op på scoren, mens gæsterne fortsat scorede. Da slutsignalet lød var stillingen 19-27.