Tølløse: Fire indbrud på samme vej

Arkivfoto: fbhk / Pixabay

Tirsdag aften modtog Midt- og Vestsjællands Politi fire anmeldelser om indbrud i huse på Dalvænget i Tølløse.

Indbruddene blev alle begået i løbet af aftenen.

Klokken 19.17 modtog politiet den første anmeldelse, hvor et vidne så en gerningsmand sidde på hug foran en terrassedør til et hus på vejen. Her forsøgte gerningsmanden at bryde terrassedøren op, men løb fra stedet gennem hækken, da han blev opdaget. Han efterlod koster fra et andet indbrud på samme vej.

Manden blev beskrevet som 180 cm høj, almindelig til kraftig af bygning, maskeret og iført grøn jakke og mørke bukser.

Klokken 19.55 kom så næste anmeldelse, denne gang oplyse anmeldelser, at man i forbindelse med indbrud på vejen havde fulgt et spor af koster og fundet frem til et hus på vejen, som der havde været indbrud i. Tyven var kommet ind ved at bryde et vindue op og havde derefter været rundt i hele huset hvor skabe og skuffer var blevet åbnet og gennemrodet. Tyven havde derefter forladt huset gennem en havedør.

En halv time senere kom endnu en anmeldelse til politiet om indbrud i et hus på samme vej. Her var et vindue ligeledes brudt op og alle skabe gennemrodet. Men ikke stjålet noget.

Den sidste anmeldelse indløb klokken 20.26. Denne gang havde tyven brudt en havedør op og igen været rundt i hele boligen, hvor skabe og skuffer var åbnet og gennemrodet. Tyven havde forladt stedet gennem havedøren med koster som i hvert fald bestod af forskellige smykker.

Skriv et svar