Overraskede indbrudstyve

Foto: Rigspolitiet.

Mandag formiddag kort efter klokken 11 blev to indbrudstyve overrasket da de var i gang med at bryde ind i et hus på Kløvervej i Tølløse.

De to tyve var i færd med at bryde et vindue op med et koben, da de blev opdaget, hvilket fik dem til at stikke af fra stedet.

Den ene beskrives som: Mand, 15-25 år, 190-195 cm høj, spinkel, talte dansk, sort dynejakke og hvidt headsæt. Der er intet signalement af den anden, men han havde snavs på sit venstre ben.

Selvom politiet ledte efter de to gerningsmænd i området, lykkedes det ikke at finde dem. Politiet hører dog gerne fra vidner, eller andre, som har oplysninger i sagen. Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Også indbrud på Snerlevej
Det var i øvrigt ikke det eneste indbrud i Tølløse i går.

På et tidspunkt mellem klokken 9.00 og 14.00 blev der begået indbrudt i et hus på Snerlevej. For at komme ind i huset, var en rude i et kældervindue blevet knust. Tyven eller tyvene havde derefter været rundt i hele huset hvor skuffer og skabe var blevet gennerodet, inden stedet blev forladt igen gennem et vindue i et børneværelse ud mod haven.

Der er ikke noget overblik over, hvad der er stjålet fra stedet.

Skriv et svar