Røveri mod Dagli’Brugsen i Ugerløse

Arkivfoto: Rolf Larsen.


En pistolbevæbnet mand røvede mandag aften klokken 18 Dagli’Brugsen på Hovedgaden i Ugerløse.

Røveren fik udleveret kontanter fra kassen, inden han stak af fra stedet i vestlig retning.

Gerningsmanden beskrives som: Mand, 20-25 år, spinkel, hvid hud, rundhovedet, lyst hår, talte dansk. Iført sort elefanthue med huller til øjne og mund, sort bluse, blå bukser og hvide sko. Han var bevæbnet med en pistol.

Politiet var massivt til stede i denne del af politikredsen, men det lykkedes ikke i første omgang at finde frem til gerningsmanden.

Midt- og Vestsjællands Politi oplyser, at man meget gerne hører fra personer, der har hørt eller set noget i relation til røveriet, eller som ud fra signalementet kan komme med et bud på, hvem gerningsmanden kan være.

Skriv et svar