76-årig Orøborger udsat for tricktyveri ved Netto i Ejby

Arkivfoto: Rolf Larsen.

En 76-årig kvidne fra Orø blev onsdag eftermiddag ved 13-tiden udsat for tricktyveri i forbindelse med, at hun var i Netto på Elverdamsvej i Ejby for at handle.

Da hun var færdig med at handle, blev hun opsøgt af en fremmed mand på parkeringspladsen og han spurgte om hvilken mønt, der skulle bruges i en indkøbsvogn. Den 76-årige ville være hjælpsom og forlod nu sin egen indkøbsvogn, hvor hendes taske med bl.a. pung med dankort og kontanter i.

Pludselig forsvandt manden, hvilket undrede den 76-årige, men hun satte kursen hjem til Orø.

Da hun var kommet hjem, blev hun kontaktet af banken, der kunne oplyse, at der var blevet hævet 15.000 kr. på hendes dankort, som nu var blevet spærret. Først på dette tidspunkt opdagede den 76-årige, at pungen var blevet stjålet fra hendes taske og mistænkte nu den fremmede mand for at være i ledtog med en anden person (tyven), som hun ikke havde bemærket.

Den fremmede mand blev beskrevet som: Mand, Ikke etnisk dansker af udseende, 50-60 år, 160-165 cm, spinkel af bygning og usoigneret. Han talte dansk med accent og var iført en lys vindjakke.

Lokalpolitiet i Roskilde hører gerne fra personer, der har bemærket A og eventuel yderligere personer sammen med ham på p-pladsen ved supermarkedet Netto på gerningstidspunktet. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Skriv et svar