Stjal 48 oste i Netto – nu udvises ostetyv af Danmark

Arkivfoto: lipefontes0 / Pixabay

Om det var en særlig osteglad tyv, der var på spil vides ikke, men fredag blev en butikstyv tilbageholdt i Netto med usædvanligt mange oste.

Episoden fandt sted fredag aften ved 20-tiden i Netto på Jernbanevej i Holbæk. Her bemærkede en politimand i sin fritid en kunde som stjal flere oste fra supermarkedet. Kunden havde simpelthen lagt ostene i en medbragt pose og derefter forladt butikken uden at betale for varerne. Politimanden skyndte sig at tilbageholde ostetyven, som blev fundet i besiddelse af ikke færre end 48 oste til en samlet værdig af 1.973 kroner.

Der var tale om en 36-årig mand fra Rumænien, som blev anholdt og sigtet for tyveri af ostene. Han fik sin sag afgjort med en bøde, hvorefter hans sag blev forelagt for Udlændingestyrelsen, der bestemte, at den 36-årige skulle udvises fra Danmark, og at han ikke må komme tilbage de næste par år.

Skriv et svar