Bil og bus stødte sammen: Bilisten var måske påvirket af hash

Foto: Rolf Larsen


Onsdag formiddag kørte en personbil og en bus sammen i krydset Lundemarksvej/Valdemar Sejrsvej i Holbæk. Nu oplyser politiet, at man mistænker føreren af bilen for at være påvirket af hash.

Som vi skrev i går, skete uheldet kl. 10.30. Ifølge politiet skete det, da bilens fører, en 25-årig mand fra Regstrup, under kørsel ad Valdemar Sejrsvej mod syd formentlig blev blændet af solen og overså rødt lys i lyskrydset, hvorefter han påkørte venstre side af bussen, der fra Lundemarksvej var i færd med at svinge til venstre ad Valdemar Sejrsvej mod nord.

En passager i personbilen og en passager i bussen blev tilset af ambulancepersonalet på stedet, mens føreren af personbilen blev bragt til skadestuen i Holbæk til kontrol, men også han var sluppet uskadt fra uheldet ligesom den 54-årige kvindelige buschauffør.

En narkometertest af den 25-årige indikerede at han var påvirket af hash, så politiet sørgede for, at han fik udtaget en blodprøve, som nu skal undersøges nærmere. Den 25-årige bilist vil høre nærmere fra politiet på et senere tidspunkt, efter resultatet af undersøgelsen foreligger.

Skriv et svar