Læserbrev: Søren – hvem ellers?

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Søren – hvem ellers?

Valgkampen raser på fuldt blus i øjeblikket, og der har aldrig været så mange partier før, der stiller med en borgmesterkandidat. Alle har naturligvis peget på deres egen kandidat, og det er jo helt naturligt, men der er også flere, der på forhånd har valgt Søren Kjærsgaard og dermed Venstre fra.

Det har været en ualmindelig rodet affære at se på den byrådsperiode, der er nu er ved at være overstået. Hele seks medlemmer af byrådet er sprunget fra det parti, som de blev valgt ind i byrådet for.

Samtidig er der kørt en hetz mod Søren Kjærsgaard som person fra flere af de øvrige byrådsmedlemmer, der ikke alene inde for murene, men også i fuld offentlighed har tudet alle, der har gidet at høre efter, hvor elendig Søren har været som borgmester. Nogle af dem tilhører partier, der traditionelt har arbejdet sammen med Venstre i mange år, men som nu vil gå nye veje og kigge væk fra den borgerlige lejr.

Dyder som troværdighed, respekt for andre og lignende værdier er gledet ud af fleres ordbog. Jeg håber, at vælgerne kan gennemskue det, før de sætter deres kryds til valget.

Jeg vil opfordre til, at man lige tænker de forskellige borgmesterkandidater igennem for at se, hvem af dem der har format til at påtage sig opgaven.

Jeg er ikke i tvivl om min favorit: Søren Kjærsgaard som borgmester – hvem ellers?

Når stemmerne er talt op på tirsdag, så lykkes det forhåbentlig byrådet at finde en farbar vej frem, hvor det igen bliver et tæt samarbejde, der kommer til at præge byrådets arbejde i respekt for de enkelte partier og deres medlemmer, og hvor debatten bliver saglig og konstruktiv. Den udvikling vil jeg gerne være med til at få byrådet i retning af.

Carsten Andersen
Kandidat for Venstre
Labæk 2
4300 Holbæk

Skriv et svar