Læserbrev: Ud med byrådet

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Ud med byrådet

Som socialdemokratisk kandidat vil jeg arbejde for at kommunens øverste politiske organ skifter navn til det det rettelig er; nemlig en kommunalbestyrelse.

De seneste år er der konstateret en stigende frustration i flere af vores lokalsamfund. En frustration der blev forstærket af den pludselige udskydelse af flere projekterede renoveringer på lokale idrætsanlæg og haller. Det blev lige pludselig til en ”os og dem”-situation, hvor Holbæk by kunne få topmoderne og veludstyrede idrætsfaciliteter, mens der lige pludselig ikke var råd til absolut nødvendige renoveringer i blandt andet Svinninge, Jyderup og Knabstrup.

Et byråd signalerer for mig – og måske mange andre – at det drejer sig lidt for meget om Holbæk by, og lidt for lidt om vores mange velfungerende lokalsamfund. Socialdemokratiet vil prioritere hele Holbæk Kommune med alle dens fællesskaber. Derfor foreslår jeg at byrådet skifter navn til kommunalbestyrelse.

Navnet; et byråd kan nok signalere
Et råd for en by og så ikk’ meget mere
Vi er en KOMMUNE
Jeg rister en rune
BESTYRELSE handler om flere

Stem personligt på Niels Erik Jørgensen, nr. 20 på liste A

Niels Erik Jørgensen
Enghaven 9
Torslunde
4520 Svinninge

Skriv et svar