TV: Politisk Torvedag i Ahlgade

Politisk Torvedag i Ahlgade. Foto: Rolf Larsen.

I solskin og blæst var Holbaekonline.dk på Torvet i Ahlgade hvor de politiske partier var gået sammen om “Politisk Torvedag” hvor både spidskandidater og dem længere nede på stemmesedlen fik mulighed for, at fortælle om dem selv og deres politik til interesserede forbipasserende.

Og en hel del vælgere lagde vejen forbi og benyttede muligheden for at blive informeret om politik, løfter og ønsker for de næste fire år i Holbæk Kommune. Udover politik bød partierne også på alt fra lækre bolsjer, “labre larver” og kaffe og pandekager til kuglepenne, balloner, keyhangers, pjecer, en hyggesnak og clementiner.

Vi var tilstede med et videokamera og stillede både seriøse – og mindre seriøse spørgsmål til nogle af kandidaterne:

John Harpøth vil være borgmester
“Vi går benhårdt efter borgmesterposten”, fortæller John Harpøth, da vi spørger ham om hvem der skal være borgmester efter den 21. november, og han mener, at han er den borgmester “der kan løse den knude der er med det store kaos og politiske ustabilitet der har været”

Se hvad han ellers har at sige i videoen herunder:

Hvem skal være borgmester hvis ikke Sine Agerholm bliver det
Sine Agerholm er Lokallistens borgmesterkandidat – men hvad nu hvis hun ikke bliver borgmester, hvem skal så være det? Sine vil sige så meget, at det skal være en med “en stor portion livserfaring”.

Se selv med herunder:

Liberal Alliance: Vi kan ikke pege på Søren Kjærsgaard som borgmester
Holbaekonline.dk fangede på Søren Stavnskær og Christian Ahlefeldt-Laurvig fra Liberal Alliance og spurgte dem begge om hvem der skal sidde – og ikke sidde – i borgmesterstolen. Hør også deres optimistiske gæt på, hvor mange kandidater partier får ind i byrådet.

Michael Suhr: Enhedslistens folk er fornuftige mennesker
Det Konservative Folkepartis spidskandidat og eneste nuværende medlem af byrådet, Michael Suhr, kalder Enhedslistens byrådsmedlemmer “fornuftige mennesker” og vil ikke sådan umiddelbart lægge sig fast på hvem han ser som borgmester efter valget – blot vil han ikke pege på Søren Kjærsgaard (V)

Ville Christina K Hansen stemme for Sportsbyen hvis hun skulle stemme i dag?
Socialdemokraternes borgmesterkandidat, Christina K Hansen, er klar til at samarbejde med alle fra Enhedslisten til Dansk Folkeparti. Men at pege på den nuværende borgmester som borgmester vil hun ikke.

Et andet spørgsmål er, om hun ville stemme for Sportsbyen igen, hvis hun skulle stemme i dag?

Se med herunder:

Har Bjarne Kongsted skiftet Højskolesangbogen ud med Arbejdersangbogen?
Vi fangede Bjarne Kongsted foran Socialdemokratiets blodrøde campingvogn – og det var måske ikke helt tilfældigt, efter han i et læserbrev bragt her på Holbaekonline.dk skriver, at Venstre er det lokale arbejderparti.

Så selvfølgelig måtte vi høre om vi fremover skal se ham med rød fane og fadøl i hånden til 1. maj.

Se hvad han svarer på det og hør hans forklaring om ‘venstre som arbejderparti’ herunder:

Se også: TV: Emrah Tuncer om sine muligheder for at blive borgmester – og Holbæk B&Is muligheder for at rykke op

Skriv et svar