TV: Søren Wolstrup om kommunalvalget og den politiske situation

Søren Wolstrup udlægger den politiske situation, der strækker sig tilbage til forrige byrådsperiode og analyserer det igangværende byrådsvalg.

I udsendelsen handler det bl.a. om sportsbyen, om kommunaldirektøren, partihoppere, samarbejdsvanskeligheder i byrådet, socialdemokratiets splittelse og hvem der kan blive borgmester.

Se udsendelsen herunder – og giv selv din mening til kende i vores afstemning om hvem, læserne synes skal være borgmester. Stem her.

Om Søren Wolstrup: Forfatter til bøgerne “Fra lensmand til borgmester” og “Holbæk havnen -byens livsnerve værftet -byens stolthed” Har bl.a. været erhvervs- og turistchef i Holbæk og medlem af Holbæk Byråd for Konservativt Folkeparti (1966-1974) og senere medlem af Vestsjællands Amtsråd ad to omgange.

3 thoughts on “TV: Søren Wolstrup om kommunalvalget og den politiske situation

  1. Kære Søren. Som altid leverer du også her en gedigen og god analyse af situationen og det historiske forløb, Tusind tak. Med varme hilsner fra Steen-Kristian Eriksen, kandidat for SF ved kommunalvalget

  2. Søren Wolstrup skærer alt det overflødige fra og analyserer knivskarpt den aktuelle situation i byrådet. Godt interview.

Skriv et svar