Læserbrev: Løsninger frem for mudderkastning

Redaktionen har modtaget nedenstående læserbrev:

Løsninger frem for mudderkastning

Et af de store problemer i Holbæk Kommune er det dårlige samarbejdsklima og arbejdsmiljø i byrådet. I løbet af de sidste fire år er for mange politiske løsninger faldet på gulvet, fordi mudderkastning og et arbejdsfællesskab, der ikke altid har været lige godt, har forhindret os i at handle. Som ny borgmester bliver en af mine vigtigste opgaver at genskabe tilliden mellem partierne i kommunens byråd. Fra venstre til højre skal samarbejdet mellem partierne været præget af gensidig respekt, forståelse og et oprigtigt ønske om at finde stærke fælles løsninger.

Det kræver at jeg som borgmester lytter og skaber en mere åben og inddragende ledelsesstil, end den der er kommet til udtryk gennem de sidste fire år. Dialogen mellem partierne og borgmesteren skal være bedre, mere information skal gives tidligere og byrådet skal blive bedre til at samarbejde om at fortælle borgerne om konsekvenserne af de beslutninger vi træffer.

Meget afhænger selvfølgelig også af partiernes egen indstilling til arbejdet – men den der sidder for bordenden har nu engang det største ansvar for at sikre et godt arbejdsfællesskab. Opgaven med at sikre løsninger frem for mudderkastning er jeg klar til at løfte, som borgmester for hele Holbæk Kommune

Christina Krzyrosiak Hansen
Borgmesterkandidat Socialdemokratiet

Skriv et svar