Kim Larsen & Kjukken spiller på Filmtorvet


Kim Larsen & Kjukken spiller på Filmtorvet i Holbæk når Rockbæk løber af stablen den 25. august 2018. Foto: Morten Rygaard.


Foreningen Rockbæk afslørede i dag, hvem der skal spille på scenen på Filmtorvet den 25. august næste år – det bliver ingen ringere end Kim Larsen & Kjukken.

Publikum i alle aldre kan dermed godt begynde at glæde sig til både nye numre og gamle klassikere.

Hos foreningen Rockbæk glæder man sig over, at glæder man sig over, at det er lykkedes, at få Kim Larsen & Kjukken til Holbæk på deres Sommerturné 2018. En turné som tager den populære sanger og hans musikalske legekammerater rundt til 16 byer i Danmark, ligesom de også vil spille i både Sverige og Norge.

Kim Larsen har i hele sin karriere leveret det ene publikumshit efter det andet og senest har han med det anmelderroste album Øst for Vesterled fra i år, endnu engang bevist, at han som ingen andre formår at tale direkte til både den muntre og melankolske del af den danske folkesjæl.

Siden 1995 har ‘Danmarks nationalskjald’ spillet sammen med Kjukken, der i dag består af Karsten Skovgaard (guitar), Jørn Jeppesen (guitar), Jesper Haugaard (bas) og Jens Langhorn (trommer).

Billetsalget starter allerede på mandag, den 6. novemberpå Ticketmaster.

30 kommentarer

Skriv et svar