28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der var sol og blæst, da Holbæk B&I søndag eftermiddag fik besøg af Herlev på Holbæk Stadion i 13. runde af Danmarksserien.

Holbæk kom bagud efter blot to minutter, da gæsterne med en hurtig scoring til 0-1 viste, at de var klar til, at kæmpe om pointene til den samlede stilling.

Efter pausen havde dommeren hånden i lommen flere gange for at fiske kort op. Således blev Herlesv Mark Christiansen udvist syv minutter inde i halvlegen og kort efter blev to holbækspillere præsenteret for det gule kort.

Med ti minutter tilbage udbyggede Herlev føringen til 0-2 på et mål af Matin Al-Atlassi.

Holbæk fik dog pyntet lidt på slutresultatet, da Mads Bobjerg Larsen kort efter reducerede til 1-2.

I 84. minut blev Andrew Kakooza udvist og Holbæk måtte dermed klare sig med en mand i undertal resten af kampen. Holbæk formåede at holde målet frit de sidste minutter, men fik til gengæld heller ikke flere mål, så slutresultatet blev en 1-2 sejr til Herlev.

Der er en enkelt kamp tilbage i efterårssæsonen og den spilles søndag den 5. november mod Slagelse B&I på Slagelse Stadion.