28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I fik tre point, da holdet lørdag eftermiddag spillede på udebane mod Kastrup BK i Danmarksserien.

Holbæk var fra starten et hold, som havde god kontrol over spillet. Det blev til flere chancer og et underkendt mål, inden Jesper Friis Halling bragte Holbæk foran 0-1 efter ni minutters spil.

Men efter 20 minutters spil fik Kastrup bedre styr på tropperne og med lidt held i posen, kunne hjemmeholdet sagtens have udlignet inden pausen.

Det lykkedes først otte minutter inde i 2. halvleg, da hjemmeholdets Morten Bjørn udlignede til 1-1 efter hjørnespark.

Men det holdt ikke længe. Holbæk fik igen styr på spillet og i 61. minut sendte Malte Sjørslev bolden i målet til 1-2. Kort efter gjorde Torbjøn Billeskov ham kunsten efter og sørgede for endnu en udbygning til 1-3. Og inden der var gået ti minutter fra Sjørslevs mål, sendte Andrew Kakooza bolden forbi Kastrups målmand til 1-4, der også blev kampens slutresultat.