28. marts 2024

Lørdag slog kirkeklokkerne i baggrunden et, da byens blå hvide drenge gik til kamp mod AB i DBU U17 divisionen på stadionbanen, der i denne her weekend havde fri fra danmarksserieholdet der var på besøg i Kastrup.

Holbæk drengene startede 1. halvleg med en kraftig rygvind, det medførte til en ganske lige første halvleg, dog med flest åbne chancer til AB holdet, der kom med mere fysik og løbevillighed. Holbæk levede primært på omstillinger i deres højre side, mens AB forsøgte at styre spillet med længerevarende afleveringssekvenser, der gav udbytte i indlæg og afslutninger tæt under mål. Forsøgene blev dog afværget af en stærk spillende Magnus Hviid Petersson i Holbæk målet, der holdte holbæk mandskabet med i kampen frem til pausen.

Efter pausen havde AB holdet medvinden med sig, og sat tempo i pasningsspillet og i deres presspil. Det resulterede i, at den første afslutning blot 1 min inde i anden halvleg bragte AB foran med 0-1 med Nicklas Petersen som målscorer. AB fortsatte deres bombardement, og Holbæk drengene gjorde hvad de kunne for at stå imod de mange angreb. De måtte dog se AB’s Oliver Borring Kjær afdrible tre mand og score til 0-2 i de 65min. Efterfølgende stod der AB på det hele, og AB kunne have scoret 2-3 mål, inden for de næste 10min, men de måtte vente til det 77 min. før Mathias Harslund kunne lukke kampen til 0-3 til AB.