28. marts 2024

To gange valgte dommeren at afbryde kampen på grund af vejret, da Holbæk B&I søndag eftermiddag mødte FA2000.

Kampen blev spillet på kunststofbanen i Tuse i stedet for på Holbæk Stadion, der ikke har det så godt efter denne uges massive regnvejr.

Gæsterne bragt sig foran allerede få minutter inde i kampen på et mål af Jeppe Østenkær. Gæsterne fortsatte med at presse Holbæk, der virkede lettere overrumplet af FA 2000.

Men efterhånden som 1. halvleg skred frem fik Holbæk igen samling og kunne i lige så høj grad presse spillet ned hos gæsterne, hvilket også resulterede i et par gode forsøg.

De to mandskaber spillede hårdt og det resulterede i fem røde kort fordelt med 3 til Holbæk og to til Fa 2000 i kampen.

Et tordenvejr trak henover området og det fik dommeren til at afbryde kampen efter 36. minutters spil. Da det efter 5 minutters tid ikke så ud til rigtig at blive til noget, blev spillet genoptaget.

På trods af et par chancer i begge ender, så blev det ikke til flere mål inden pausen.

I 57. minut blev gæsterne tilkendt straffespark og det sørgede Mohamed Azaquoun for at sætte ind i Holbæks mål og dermed udbyggede han FA 2000s føring til 0-2.

Både Holbæk og gæsterne havde muligheder, men det endte ikke med scoring og med blot ti minutter tilbage af kampen valgte dommeren igen at afbryde spillet.

Da spillet blev genoptaget forsøgte Holbæk at få rettet op på stillingen og det lykkedes da også at få pyntet lidt på resultatet, da Torbjørn Billeskov i tillægstiden fik reduceret til 1-2.