28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Det endte uafgjort, da Tuse IF lørdag eftermiddag spillede mod Herstedøster IC i Sjællandsserien på banen ved Tuse Hallen.

Tuse satte sig fra starten på kampen og bragte gæsterne under voldsomt pres. Godt et kvarter inde i kampen lykkedes kom den første scoring, da hjemmeholdets Kasper Gyldenkærne bragte Tuse foran 1-0 efter et hjørnespark.

Blot få minutter efter kunne Tuse have fået endnu et mål, men gæsternes målmand Tobias Nannestad fik afværget.

Tyve minutter senere blev gæsterne fra Herstedøster tilkendt straffespark og det satte gæsterne deres målmand til at sparke. Kasper Gettermann Sørensen var tæt på at forhindre bolden i at gå i nettet, men ikke tæt nok. Tobias Nannestad udlignede dermed til 1-1.

Efter pausen fortsatte de to hold deres indbyrdes fight, hvor begge havde et par udemærkede chancer. Tuse kunne – med lidt held i sprøjten – have fået endnu et mål mod slutningen af kampen, da et hjørnespark blev sendt perfekt ind i feltet til en fri Tusespiller. Men Herstedøsters Tobias Nannestad lavede en superredning og kampen endte dermed uafgjort 1-1.