28. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I vandt lørdag eftermiddag på udebane mod Ledøje-Smørum Fodbold, LSF.

Regnen silede ned, da Holbæk B&I var på på besøg hos LSF, hvor holbækkerne hurtigt fik sat sig på kampen. Efter blot 7 minutter havde Holbæk haft to chancer, som dog blev afværget af hjemmeholdets målmand.

LSF virkede nærmest opgivende og det blev udnyttet. Et hjørnespark i 18. minut kom godt ind i feltet og efter et forsøg mod målet lykkedes det og Holbæk kom foran 0-1 på mål af Mikkel Adamsen

Hen i mod pausen fik hjemmeholdet bedre styr på tropperne og i 33. minut havde LSF en en stor mulighed for at udligne, men bolden gik over målet.

Syv minutter inde i 2. halvleg lykkedes det så for hjemmeholdet, at udligne til 1-1 på mål af Emil scott Rasmussen.

Små tre minutter senere bragte Mikkel Adamsen igen Holbæk foran efter et hjørnespark, da han headede bolden i mål til 1-2.

LSF kæmpede hårdt og i 64. minut fik kunne de igen høste frugterne af deres spil, da Emil scott Rasmussen igen overraskede Holbæks målmand og scorede til 2-2.

De næste ti minutter bølgede spillet frem og tilbage med mindre chancer til begge hold indtil holbæk med et lille kvarter tilbage af kampen fik tilkendt straffespark. Det blev placeret perfekt i målet til af Jonas Thomsen til slutresultatet 2-3.