29. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Holbæk B&I er videre efter første runde i DBU Pokalen.

Tirsdag var Holbæk B&I på besøg hos Sjællandsserieholdet Listrup UIF på Falster.

Jonas Thomsen bragte Holbæk foran 0-1 efter 17 minutters spil. Ni minutter efter gjorde Mathias Korsbjerg Hjort det til 0-2.

Hjemmeholdet havde svært ved at følge med Holbækkerne og efter pausen blev det særlig tydeligt, da Holbæks anfører Jonas Thomsen fik det røde kort og blev sendt ud af banen med 35 minutter tilbage af kampen.

Selvom Holbæk herefter måtte spille med en mand i undertal, så lykkedes det ikke Listrup, at stoppe gæsterne, der i 68. minut igen fik et mål, denne gang af Jesper Friis Halling. Tre minutter efter gjorde Malte Sjørslev ham kunsten efter og udbyggede til 0-4.

Inden kampen blev fløjtet af, blev Holbæk tildelt et straffespark, som Andrew Kakooza sikkert satte ind i målet til slutresultatet 0-5.