29. marts 2024

Holbæk tabte lørdag til Vejgaard og røg ud af 2. division. Arkivfoto: Rolf Larsen.

Der var mange ting, der skulle falde i hak i dag for Holbæk B&I hvis holdet også skulle spille i 2. division i næste sæson – men det gik nok mere som ventet, end som håbet.

Vejgaard kom foran allerede efter tre minutter til hjemmepublikummets store tilfredshed. For selvom hjemmeholdet allerede inden dagens kamp kendte sin skæbne, så pynter det alligevel lidt på tingene. Scoringen blev leveret af Martin Sloth-Kristensen.

Holbæk kæmpede godt for chancen og det var da også Holbæk som havde langt den største boldbesiddelse kampen igennem. Men på trods af et par muligheder, så blev det ikke til mål i 1. halvleg for gæsterne.

14. minutter inde i 2. halvleg lykkedes det så endelig Holbæk at udligne, da Christoffer Thrane gjorde det til 1-1.

Men blot ti minutter efter lykkedes det igen hjemmeholdet at komme foran, at Alexander Sloth-Kristensen gjorde sin bror kunsten efter og sendte bolden i Holbæks mål til 2-1.

I 77. minut blev Holbæk reduceret med en spiller, da dommer Patrick Remon Andersen trak det røde kort op af lommen og sendte Kristoffer Dirksen ud af banen.

Det lykkedes ikke Vejgaard at udnytte overtallet og kampen endte 2-1 i Vejgaards favør.

Med dagens resultat rykker Holbæk B&I ned i Danmarksserien fra næste sæson.