28. marts 2024

Holbæk fik et enkelt point med hjem fra det nordjyske, da holdet lørdag eftermiddag spillede på udebane mod Jammerbugt FC på Jetsmark Stadion.

Hjemmeholdet havde inden kampen meldt ud, at de ville sætte dagsorden i den vigtige kamp, selvom de godt var klar over, at det kunne blive en tæt kamp, hvor det var marginalerne, der kunne afgøre om udfaldet gik til den ene eller den anden side.

Og det blev faktisk en tæt kamp, der trak spændingen ud i langdrag.

Der skulle nemlig gå 44 minutter før det første mål. Det var Michael Byskov, som bragte hjemmeholdet foran 1-0.

I 2. halvleg stod det igen sløjt til med scoringerne og hjemmeholdets publikum havde nok allerede regnet med, at ‘den’ var hjemme, da Jonas Bengtson i overtiden sendte bolden i Jammerbugt-målet og dermed udlignede til 1-1.

Med uafgjort fik Holbæk et enkelt point med hjem til den samlede stilling i 2. divisions nedrykningsspil, hvor Holbæk med dagens resultat endnu engang er dumpet ned under nedrykningsstregen.

To Holbæk-spillere fik i øvrigt præsenteret det gule kort af dommer Patrick Remon Andersen. Det var Frederik Mehder og Christoffer Thrane.