19. marts 2024

Arkivfoto: Rolf Larsen.

Er der noget fodboldfans elsker, så er det at se mange mål – og tilskuerne til serie 3 kampen mellem Mørkøv IF og Tømmerup GU fik mere end rigeligt at se på.

Kampen blev spillet lørdag eftermiddag på banen ved Mørkøvhallen og første mål sørgede Christian Kaare Sommer for blev scoret efter 3 minutter. Dermed var Mørkøv foran 1-0. Men det sluttede slet ikke dér. Lasse Mogensen sparkede straffespark godt et kvarter inde i kampen og gjorde det til 2-1. Få minutter efter sendte August Sjørslev bolden i Tømmerups mål til 3-0 og kort efter gjorde Arjanit Karaqica ham kunsten efter til 4-0. I 27. minut Sendte Kasper Kjærgaard bolden forbi Tømmerups målmand til 5-0. Og kort før pausen bragte Mergim Karaqica Mørkøv foran 6-0.

Da dommeren fløjtede 2. halvleg igang efter pausen gik der blot tre minutter, så scorede Kasper Kjærgaard sit andet mål i kampen til 7-0. Fem minutter efter var det August Sjørslev, der scorede sit andet måkl i kampen, da han sendte bolden i nettet til 8-0.

Gæsterne var så godt som sat helt af, men alligevel lykkedes det dem at kæmpe sig tilbage for en tid og i løbet af ti minutter fik de to mål til 8-2.

På trods af gæsternes to mål, så var Mørkøv ikke færdig. Christian Kaare Sommer scorede i 73. minut til 9-2 på et assist af Arjanit Karaqica. Og fire minutter efter gentog duo’en succesen og gjorde det til 10-2. Med to minutter tilbage af kampen afsluttede Lasse Mogensen målfesten, da han på et assist af Kasper Kjærgaard sendte bolden i Tømmerup-målet til slutresultatet 11-2.

I serie 3 tog spillede Tuse IF og Vipperød BK samtidig uafgjort 1-1 på banen ved Tusehallen og Tølløse BK tog imod Asnæs BK i en kamp, som endte med en 1-3 nederlag til hjemmeholdet.

United tabte til Jyderup
Jyderup BK vandt, da holdet lørdag eftermiddag fik besøg af Holbæk United i serie 2.

Efter en målløs 1. halvleg, lykkedes det Jonas Næsborg på et assist af Yassin Ben-Ismail, at score kampens eneste mål. Det skete, da der var 12 minutter tilbage af kampen.

I kampens tillægstid gav dommeren Holbæk Uniteds Tahir Abazibra det røde kort.

Undløse gentog
Også Undløse BK var i aktion lørdag. Efter onsdagens 5-2 sejr over Tune IF, var turen nu kommet til Himmelev-Veddelev BK i Serie 2. Kampen blev spillet hjemme på Undløse Stadion. Gæsterne kom bedst igang og allerede i første minut lykkedes det Axel Poggo at bringe Himmelev-Veddelev BK foran 0-1.

I 25. minut udlignede Nicki Jensen til 1-1 for Undløse og med ert enkelt minut tilbage af første halvlev blev hjemmeholdet tilkendt straffespark. Det tog Thomas Søgaard og han sendte bolen i nettet til 2-1.

På trods af flere forsøg fra begge sider, så endte 2. halvleg målløs og kampen sluttede derfor med cifrene 2-1 i Undløses favør.

1 thought on “Serie-fodbold: Kæmpe målfest i Mørkøv